Project Description
ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Η δουλειά μέσα στο εργαστήριο είναι απαιτητική.
Το γάλα είναι ένα ευαίσθητο προϊόν που θέλει συγκεκριμένες ώρες να επεξεργαστεί και να γίνει γιαούρτι, ακόμα και το δευτερόλεπτο παίζει ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα.
Καθημερινά στο μαγαζί μας θα βρείτε φρέσκο αγνό πρόβειο γιαούρτι – βάλσαμο για το ανοσοποιητικό με φυσικά λιπαρά που βοηθούν στο «ευ ζην».
Το γιαούρτι παρασκευάζεται με τελείως φυσικό τρόπο χωρίς ίχνος χημικής μαγιάς και άλλων συντηριτικων,κατι το οποίο το καθιστά τροφή πλήρως αναγνωρίσιμη από τον οργανισμό με πολλές ευεργετικές ιδιότητες.